Manus

Ett urval av manus. Klicka på länken för mer info.

2014 - SJÄLV

Två bröder skall vara med i Hamlet på Lorensberg. Regissören är en äldre kvinna med mörk bakgrund och lätt autism. Bröderna faller för henne och pjäsen tar över deras liv och som de flesta vet så dör alla utan en i Hamlet.

Johan Falk

2013 - Gråa Änglar

Treatment för en pjäsidé om en svärande kedjerökande kvinnlig ängel som måste rädda 3 människor på jorden för att hennes vingar inte skall bli svarta och ramla av.

2012 - Richard

Pjäs - Spelades på Teater Trixter våren 2013. GT Recensioner. En svart komedi om Richard som hungerstrejkar i en IKEA kartong utanför Åhléns tills världen blir en bättre plats. Mer Woody Allen och mindre Carola för att fatta det kort.

2010 - Så med en kyss jag dör

Kortfilms manus.Drama om tre vackra människor som är fula på insidan. Otrohet, hemligheter, brustna drömmar och Aids behandlas under ett klaustrofobiskt dygn.

2009 - Samlaren

Långfilmsmanus.Drama om en bottenlöst ensam människa som försöker fylla livet med något viktigt, alla samlar på något.

2007 - En medelmåttas resa

Första utkast till en sjävlbiografi om mitt karriär och liv, en tragikomisk historia som det mesta är eller borde vara. Ångest, droger, självförakt, framgångar, Reine Brynolfsson och missade ögonblick i en salig blandning.

2006 - 30 År

Novellfilm med Reine Brynolfsson i huvudrollen som en polis som utreder en gruppvåldtäkt. Ingår i flera gymnasiums utbildning om etik och moral. Tre män var inblandade på olika sätt. Polisen har 30 år att dela ut, vem får vad, vem borde få vad?

2006 - Oklarheter

Långfilmsmanus - Filmades en pilot, en historia om en ond handling som sprider sig som ringar på vattnet. Hämd är inte alltid rätt! Manusstöd av Tomas Eskilsson FIV.

2005 - Systrarna Björk

Långfilmsmanus.Renodlad komedi om en bankrånare som rånar banker för att han är rädd för sin fru. En senil italiensk mördare som tror att han fortfarande är bäst samt tre systrar, där en är blind, en är döv och en är stum som på olika sätt blir vittne till ett bankrån. Och som grädde på laxen utreds allt av en polis som egentligen vill vara ståupp komiker.

2005 - Råttan

Långfilmsmanus - En psykoligisk thriller om arv och miljö, vad formar en människa till den han är? Pilot gjord med Reine Brynolffson, Marika Lagerkrantz och Tova Magnusson Norling. Manusstöd av Niklas Rådström SFI.

2004 - Kors

Långfilmsmanus - En svart komedi om en störd man som vill förändra världen, en sund tanke om ett demokratiskt samhälle där alla är lika värda men som egentligen är en diktatur? Pilot gjord med Stefan Sauk. Manusstöd av producenten Jan Blomgren SF.