Regi

Ett urval av produktioner regisserad av Mikael Kyrklund. Klicka på länken för mer info.

2014/15 - Villervalla

Reklamfilm - Vad blev det (delad regi med Marcus Dimbodius)

Canada Snow

2013 - Canada Snow

Reklamfilm - Lucky Punk

2012 - Richard

Pjäs - Spelades på Teater Trixter våren 2013. GT Recensioner.

2010 - Så med en kyss jag dör

Kortfilm

2009 - Riverside

Webbtv-serie - SVT Göteborg. En spinoff från Andra Avenyn, baserad på tonåringarna från samma show, regisserade 12 avsnitt, får ej visas pga rättigheter.

2009 - Eskil och Birgitta

Teater pjas - Eskil och Birgitta, Medeltidens värld i Götene Kommun. Regi och manus fyra korta pjäser.

30 år

2006 - 30År

Kortfilm - Regi och manus, visad på Göteborg Film Festival. Novellfilm med Reine Brynolfsson i huvudrollen som en polis som utreder en gruppvåldtäkt. Ingår i flera gymnasiums utbildning om etik och moral. Det bästa jag har gjort.

2006 - Ett filmexperiment

Kortfilm - med bl.a. Sara Sommerfeld. En sorts pilot från manuset Oklarheter. 4 extremt talangfulla skådisar i ett hus en helg.

2005 - Hands let go

Musikvideo med Marcus Dimbodius. Delade regin med artisten Dimbodius. Depeche Mode influenserna är ganska uppenbara men ändå fina.

2003 - Råttan

Pilotfilm med bl.a. Reine Brynolfsson och Marika Lagercrantz. Det bästa manuset jag någonsin har skrivit, kan fortfarande bli en suverän Svensk film om något riktigt!

2002 - Mycket väsen för ingenting

Pilotfilm med med Stefan Sauk. Regi och manus, visad på Göteborg Film Festival.Stefan spelar en man som jobbar i en videobutik med mycket begränsad social kompetens. Woody Allen och William Shakespeare är ok men vill du hyra Action eller Demi Moore blir det problem.

1999 - Follow-on

Kortfilm - Examens film från filmskolan i Leeds, visad på ITV i England.En familj imploderar, mycket snyggt ljussatt efter Gordon Willis skolan.

1995 - Destinies

Musikvideo med KieTheVez. Brilliant synthband från Göteborg och dessutom mycket goda vänner. Titellåt från Öden. Tacky? Tycker inte det!

1994 - Öden

Amatör långfilm - Regi och manus.Min andra långfilm, amatörmässig på många sätt men ändå en lärorik process. Filmen om filminspelningen gjordes tyvärr aldrig men det var en resa att minnas.

1993 - Våldsamma Relationer

Amatör långfilm - Regi och manus, vann pris för bästa manus på Kinna filmfestival. Vann även pris för bästa manliga huvudroll.